sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

keltaista mä metsästän

Tiistaina nappasin äipän neljältä töistä ja lähdettiin Tampereelle metsästämään mulle mekkoa siskon häihin. Itse en ole kovin aktiivisesti mekkoa edes etsinyt, mutta silmääni ei ainakaan ollut pistänyt mitään kivaa yksilöä. Äitini on pyörinyt kaupungissa omaa juhla-asuaan etsiessä, mutta varteenotettavia keltaisia mekkoja ei juuri ole mulle näkynyt. Olen siis siskoni kaaso ja toivottiin keltaista väriä juhla-asuun. No lopulta laitoimme varaukseen ihanan keltaisen mekon, mutta seuraavana päivänä liikkeestä tulikin viesti, ettei kyseistä mekkoa ole mahdollista saada. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.

Keskiviikkona lähdinkin Seinäjoelle hakemaan viimeisiä tavaroitani ja palauttamaan kämpän avaimet. Päätin mennä katsastamaan vielä Seinäjoenkin mekkovalikoiman hieman epätoivoisin fiiliksin. Ja kuinka ollakaan löysin itselleni ihanan mekon viimeisestä tiedossani olevasta juhlavaateliikkeestä! JES! Laitan kuitenkin mekosta kuvaa vasta häidin jälkeen. ;)

Kuvia ostoksistani:

tunika, bikbok 14,95 -20%
solmutoppi, bikbok 12,95 -20%
    


peplumtoppi, bikbok 12,95 -20%

aurinkolasit, glitter 6,00
rannekoru, glitter 8,90/korvakorut, glitter 11,90


pikkulaukku, halonen 29,90

Kävin tosiaan nopeesti bikbokissa Tampereen reissulla. Siellä oli sopivasti -20% alennus normaalihintaisista tuotteista opiskelijakortilla. En ole ikinä ennen edes ostanut sieltä mitään, mutta täytyy alkaa useemmin käymään siellä. Korut ostin myös siltä reissulta ja tietysti häitä ajatellen nekin. Laukun ostin Seinäjoen reissulta ja se myös häihin. :)

Tänään oli ensimmäinen oikeasti kiireinen päivä töissä, joten salitreenikin jäi välistä. Huomenna sitten pirteämpänä urheilemaan! Nyt laitan ketarat oikoseks ja rentoudun. ;) Rentouttavaa sunnuntai-iltaa myös teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!