torstai 26. kesäkuuta 2014

uusi tuttavuuteni: house of brandonLöysin Venlan blogista alennuskoodin House of brandon -nettikauppaan. Päätin käydä kyseisillä nettisivuilla, sillä en ole koskaan edes törmännyt sivustoon. Yllätyksekseni huomasin kivoja vaatteita melko hyvään hintaan. Lisäksi shoppailuinnostusta lisäsi se, että valikoimassa ei ollut tuhansia vaatekappaleita. Oli vain muutamia kymmeniä, joten jaksoin selata jopa kaikki kategoriat lävitse.Sivustolla on ilmainen toimitus ja palautus, joten ajattelin kokeilla tilata muutaman vaatteen. Sain siis alennuskoodilla -20% alennuksen, jonka jälkeen tilaukseni summaksi jäi vähän alle 50€. Tilasin kollaasissa näkyvät yläosat ja nyt vain odottelen niiden saapumista postiin.

Mulle on tärkeää, että tilaamani tuotteet on mahdollista palauttaa ilman ylimääräisiä kuluja. Ikinä ei voi tietää, miltä vaate näyttää luonnossa, puhumattakaan oikeasta koosta. Muuten olen alkanut tykästymään nettishoppailuun (varsinkin kesällä), sillä ei tarvitse hiki otsalla sovitella vaatteita ahtaissa kopeissa, vaan sen voi tehdä omassa rauhassa kotona. Toki shoppailussa on oma viehätyksensä, enkä sitä kokonaan vaihtaisi nettiin! :D

Tässä postausta tehdessäni puhelimeni soi ja soittajana olikin nainen House of Brandonin asiakaspalvelusta. Heidän nettikauppaan ei ollut päivittynyt (kuvassa toinen vasemmalta) luumunvärisen paidan saatavuustiedot. Olin siis tilannut S/M koon, mutta se oli loppunut. He tarjosivat mulle muita värejä, joista valitsin mustan. Sain sen luonnollisesti alennettuun hintaan, vaikka se olikin normaalihintainen, mutta luumunvärinen olisi ollut alennuksessa. Hän sanoi myös, että paketti on noudettavissa jo huomenna. Täytyy sanoa, että erittäin hyvää ja nopeaa palvelua, vaikka pieni kämmi tapahtuikin! :)

Nyt oonkin jo ihan tarpeeksi kauan viettäny aikaa koneen ääressä, joten täytyy ottaa itteään niskasta kiinni! Vaihdan lenkkikuteet päälle ja lähden Alman kanssa ulkoileen. Myöhemmin tänään vielä luvassa salitreeni, joten eiköhän se liikunta ala taas täyttämään enemmän päiviäni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!