tiistai 22. heinäkuuta 2014

brunaa pintaan

Varautukaa, sillä nyt on luvassa erittäin sekava postaus! Tähän tulee kuvia viime viikoilta, joten aiheet vaihtelevat enemmän ja vähemmän. Halusin vain tehä pientä päivitystä tänne bloginkin puolelle.

Mulla on ollut töitä ihan mukavasti ja tosi paljon myös viikonloppuja. Ehdittiin kuitenkin Saaran ja Riikan kanssa treffaamaan ja vietettiin pari päivää Hämeenlinnassa Riikan luona. Käytiin syömässä Fresnossa ja vietettiin monta tuntia rannalla.Tietenkin viisana taas ajattelin, että en palaisi ja jätin aurinkorasvat levittämättä. Tai no levitin mä olkapäille, kun ne tuppaa yleensä palamaan, mutta miten kävikään. Paloin lähes kaikkialta, paitsi olkapäistä. Sen siitä saa ja osa palaneesta ihosta on kesinyt pois, mutta suurin osa onneksi muuttui rusketukseksi. Tajusin myös, että tuo rantsureissu on ollut varmaan ainoa kunnon arskanottopäivä mun kesässä. Tuntuu, että oon ollut aina töissä hellepäivinä tai muuten vaan menossa. Onneksi huomenna oon vapaalla ja hellettä piisaa!


Olin mulla itseasiassa tässä hetki sitten koko viikonloppu vapaata ja hyödynsimme sen heti. Mentiin käymään Pasin kanssa Tuurissa ostoksilla. Jotenkin kyllä tuo potkukelkka ja auringonpaiste sotivat toisiaan vastaan...


Oon käyny tässä lähiaikoina pyöräilemässä...pari kertaa 15km iltalenkin ja pari kertaa hieman lyhemmän. Pitäisi alkaa hölkkäilemään enempi (tai en käy oikeastaan ollenkaan juoksulenkeillä), mutta kun se vaan tökkii mulla niin pahasti. Pitäis olla joku samantasonen juoksukaveri, joka olis tsemppaamassa ja kuuntelemassa puuskutusta. :D Kälyni kanssa käytiin kerran vetämässä hölkkälenkki ja paljon paremmin kulki askel kuin yksin!


Meidän iskä on kyllä sellainen marjanpoimija, että toista saa hakea. Se tuo marjat pöytään meidän perheessä! :D Kyllä uppoo rahka kummasti masuun, kun on tuoreita mustikoita ja mansikoita lisukkeena. Nams!


Tämä viikko onkin melko raskas, sillä porukat on asuntoautoilemassa ja mun vastuulla on pitää talo pystyssä. Tämän talon pystyssä pitämiseen sisältyy vaan lampaiden, kilien, kanojen, koiran ja kissojen hoito sekä lisäksi kukkien kastelu ja marjojen poimiminen. Lisäksi pitäisi vielä töissäkin ehtiä käymään viitenä päivänä. Toisaalta kyllä nautin tästä omasta rauhasta. :) Tosin huomenna mulle tulee seuraa pitämään mummi ja pappa ja torstaina veljeni perheineen...joten se siitä rauhasta. :D Torstaina nähdään myös Riikan kanssa aamusta, joten ihan mukava viikko kuitenkin tulossa.

Hyvää yötä teille lukijoille ja mukavia hellepäiviä! :)

2 kommenttia:

 1. Täälläkin on monenmonen erheen kautta tultu siihen tulokseen että kyllä sitä aurinkovoidetta vaan kandee levittää. Itse käytän usein voidetta jossa on suojakerroin 6, sekin auttaa jo hyvin suojaamaan ettei pala.:) Toissapäivänä kun otin aurinkoa, olin levittänyt voidettaa hyvin kaikkialle PAITSI silmäluomiin...en olisi uskonut että nekin voivat kärtsätä....näytti sitten eilenkin vielä siltä kuin olisin laittanut vaaleanpunaista luomiväriä, kiva. Muistan taas ensi kerralla olla tarkempi.

  Itse olen alkanut juoksulenkeillä kuuntelemaan radiota, sen sijaan että kuuntelin aina aikaisemmin omaa soittolistaa. Jotenkin juokseminen sujuu kivemmin kun radion höpinöitä saa siinä samalla kuunnella eikä ikinä tiedä mikä kappale tulee seuraavaksi.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo se aurinko vaan on aika petollinen ja eihän se palaminen kovin terveellistäkään ole ;/ Hei kiitti vinkistä...täytyykin tässä ottaa testiin tuo radion kuunteleminen lenkillä! :)))

   Poista

Kiitos palautteestasi!