maanantai 28. heinäkuuta 2014

pian yhtä kokemusta rikkaampana

Täällä yksi täpinöissään oleva plikka halusi tulla kertomaan teille uutisia. Mulla alkaa ensi maanantaista (4.8.) alkaen elämäni ehkä kurinalaisimmat 10 viikkoa. Osallistuin nimittäin tänään fitfarmin järjestämään bikini challenge -nettivalmennukseen. Olen miettinyt tätä jo monta viikkoa, mutta en ole saanut läheisiltäni kovinkaan suurta kannustusta tähän osallistumiseen. Eilen kuitenkin tajusin, että itseni takiahan tätä haluan kokeilla, joten miksipä ei.

Bikini challengesta on tarkemmin tietoa fitfarmin nettisivuilla, joten halukkaat voivat käydä sieltä lukasemassa. Kerron tässä nyt vai parilla lauseella jotakin valmennuksesta. Elikkäs tosiaan valmennus kestää sen 10 viikkoa ja joka viikko saadaan uudet ruoka-ja treeniohjelmat. Tämä ei ole mikään laihdutusdieetti, vaan tarkoituksena on kiinteytyä ja kerätä lihasmassaa. Tässä mainos vielä kyseistä valmennuksesta.Innolla ensi viikkoa odotellessa, palataan asiaan! :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin ajattelin lokakuussa osallistua joten ois jees kuulla vähän sun tuntemuksia ja kaikkee tän kymmenen viikon aikana :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei hyvä tietää, että on edes yksi lukija, jota kiinnostaa bc-asiat! :)))

      Poista

Kiitos palautteestasi!