maanantai 11. elokuuta 2014

BC0814, 1. viikko


Heipähei! Ensimmäinen viikko takana bikini challengea ja aikas hyvät fiilikset. En olisi uskonu, että pystyisin pitämään näin hyvin itsekurin hanskassa. Kerran olen ottanu puolikkaan grillattua possunlihaa ja hedelmiä syönyt välillä enempi kuin ohjeissa. Silti voin sanoa hyvällä omallatunnolla olevani tyytyväinen itseeni.


Salitreenin kävin tekemässä kolme kertaa, viikkotreenin kerran ja aerobisia jonkun verran. Aion tällä viikolla myös käydä salilla kolmesti, pyrkiä tekemään kaksi viikkotreeniä ja vielä enempi aerobista. Ruokailuja olen noudattanu melko tarkasti, mutta liikuntaa vielä täytyy lisätä. 


Kävin myös vaa'alla eilen aamulla ja -800g oli lähtenyt viikossa. Monilla tähän osallistuneilla ei ole lähtenyt yhtään, joillakin tullut painoa lisää ja toisilla lähtenyt jo parikin kiloa. Kaikkien kropat toimivat ja reagoivat muutoksiin niin erilailla. Tässä valmennuksessa ei kuitenkaan ole tarkoitus seurata puntarin kautta muutoksia, vaan muutokset täytyy näkyä peilistä! Mulle on ihan sama mitä vaaka näyttää, kunhan edes jotakin eroa huomaisi vartalossa.

Tästä on hyvä jatkaa alkanutta toista viikkoa! Jepa kiittää ja kuittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!