tiistai 9. syyskuuta 2014

hyvä olla tässä näin

Bikini Challengen alkaessa tarkoitus oli tehdä viikottain postaus omasta etenemisestä, fiiliksistä, treeneistä, ruokavaliosta ja kaikesta siihen liittyvästä. Tätä en ole kuitenkaan tehnyt, ja siksi hieman harmittaa. Suurin syy on siihen oma aikaansaamattomuus ja osittain myös se, etten ole tyytyväinen omiin tuloksiin. Suurena tekijänä myös se, että treeniohjelmia ja ruokavaliota ei saa julkaista blogissa, facessa ymsyms. Siispä päätin, että teen vasta tämän 10 viikon jälkeen postauksen tästä koko jutusta. Nyt on menossa siis kuudes viikko ja aion ottaa loppukirin vielä. Onneksi elämä jatkuu myös tämän 10 viikon jälkeenkin! ;)

Muutamia kuvia BC:n aikaisista aterioista.

Viime perjantaina pidin tankkauspäivän ja kylläpä maistui! :P

Koulu onkin lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka hieman tylsiä kursseja onkin meneillään. Kontaktitunnit on hieman vähentynyt viime vuoteen verrattuna, mutta hommat ei silti pääse loppumaan. Itsenäinen työskentely on lisääntynyt eli enää vapaapäivät koulusta ei tarkoita vapaapäiviä kouluhommista.
Asuntoa olen myös laitellut kuntoon, mutta vielä säilytystilaa puuttuu. Ehkäpä pian alkaa olla valmista. :)


Viime lauantaina oltiin Pyynikin palloiluhallilla Boxing Night:ssa. Siellä oli yhteensä viisi matsia, mutta pääasiassa mentiin katsomaan Lassi Seppälän ensimmäistä ammattilaisottelua. En oo ikinä ennen ollu katsomassa, mutta oli ihan hieno kokemus. Jotenkin aina on ajatellu, että verta ja suolenpätkiä lentelee, mutta sehän oli suht.koht siistiä touhua. :D Ei ollenkaan hassumpaa katseltavaa (vaikkakin hullu laji onkin).


Tässä vielä parit selfiet loppuun. Mä vietän lepipäivää ja huomenna taas treenaamaan! Tänään oon ehtiny jo katsoa jopa leffankin "Tumman veden päällä". Täytyy sanoa, että ei kannata katsoa sellaisena päivänä, kun tuntuu, että kaikki kaatuu niskaan. Sen verran surullista katsottavaa, vaikka toki avartava ja ajatuksiaherättävä.


Tsemppiä viikkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!