maanantai 29. syyskuuta 2014

Viikonlopun vilskettä

Mulla alkoi viikonloppu jo torstaina eli kolme päivää oli pelkkää lomailua. Unohdin jopa kaikki kouluhommat, mitä mun piti tehdä viikonlopun aikana. Voisi sanoa, että onnistunut irtiotto arjesta. Tässäpä muutamat instagram-kuvat viime viikolta:

Yrityksen taloushallinnon tunnit ja iso kuppi kahveeta! Tää on yks niistä harvoista aineista, josta pidän. :)

Lenkkeilemässäkin tuli käytyä...kiertelin taas vähän uusia lenkkireittejä. :) Mun asunnossa on välillä vähän viilee, niin täytyy kietoutua vilttiin ja juoda kuppi kuumaa.

Jos tekee mieli herkutella tai pitää 'pizzaperjantai', niin tämä on mun valinta!

Hennan kanssa kaadot -opiskelijabileisiin lähdössä. Kuva toki toissaviikolta, sillä viime viikolla en ollut bilettämässä. Ihanaa, kun on ystävä, jonka kanssa viettää opiskelijaelämää selvinpäin. :)

Perjantaina starttasin auton kohti Orivettä, sillä olin varannut sinne kampaajan. Siellä nautin olostani 2,5h ja taas sain lähteä pois tyytyväisenä asiakkaana. Ihana hemmotteluhetki, jonka saa kokea pari-kolme kertaa vuodessa. Siitä lähdinkin samantien Tampereelle käymään Tupperwaren tukussa, josta hain asiakkaiden tilaamia tuotteita. Menin myös käymään Ideaparkissa, sillä tarkoituksena oli ostaa uudet juoksukengät. Seuraavasta postauksesta ilmeneekin löytyikö kenkiä vai ei. ;)

Lauantaina lähdin jälleen ajelemaan Tamperetta kohti, sillä meillä oli tapaaminen BC:n tyttöjen kanssa WFC:n salilla. Siellä oli paikalla meidän valmennuksen ohjaaja Satu Kalmi, Fitfarmin poseeraus ja esiintymisopetteja Sirpa Lauttaanaho sekä Fitfarmin valmennuksessa oleva bikini fitness kilpailija Lotta Jänne. Kivaa oli ja uutta oppi varsinkin kilpailemisesta, vaikka se ei itseäni kiinnostakaan, mutta muiden suorituksia on hienoa seurata.

Sunnuntaina olisi ollut jälleen tapaaminen Tampereella yhteistreenien muodossa BC-porukan kanssa. Mä sitten nukuinkin sujuvasti pommiin, joten en sinne ehtinyt. Toisaalta se ei edes haitannut, sillä olin sen verran väsynyt. Välillä pelkkä uni ja lepo tekevät vain niin hyvää! Illalla lähdinkin ajelemaan Seinäjoelle ja täällä sitä nyt ollaan. :)

2 kommenttia:

 1. Hih, on kyllä huippua ku on kaveri kenenkä kans voi viilettää menemään selvinpäin ! ♥
  (niin ja tehdä maastavetoa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä niimpä ;) mave vielä edessä tällä viikolla... :D

   Poista

Kiitos palautteestasi!