keskiviikko 15. lokakuuta 2014

BC0814 pakettiin

Hei kaikki rakkaat lukijani! Nyt olisi aika laittaa Bikini Challenge pakettiin täällä blogin puolella. Vinkkaan heti aluksi, että mikäli tämä kyseinen Fitfarmin nettivalmennus kiinnostaa vähänkin enempi niin kurkkaappa tänne! Se on siis erään 'bc-kollegani' blogi ja kirjoitus tätä valmennusta harkitsevalle. Hän on myös tehnyt postauksia läpi koko bc-ajan, joten kannattaa tsekata. Itse en ole tästä bc:stä hirveemmin kirjoitellut, enkä nytkään kovin syvällisesti aio sepustella. Multa saa kuitenkin kysyä mitä vain tähän liittyen!
Olen varma, että kaikkia kiinnostaa eniten se, että millaisen muutoksen tällaiseen valmennukseen osallistuvat ovat saaneet aikaan. Sehän se ainoa konkreettinen mittari oikeastaan onkin, että miltä näyttävät ennen ja jälkeen -kuvat. Vaakaan ei oikeastaan kannata edes katsoa, vilkaista voi silloin tällöin. ;) Valitettavasti en aio lisätä itsestäni näitä kuvia tänne blogiin tai ainakin tällä hetkellä on sellainen fiilis (tai no kenen mielestä on valitettavaa ja kenen ei :D). Koko valmennuksen ajan tuntui siltä, ettei oikein mitään tapahdu ja tuloksia ei synny. Vedin kuitenkin koko 10 viikkoa loppuun asti, sillä olin päättänyt, että tämä on nyt kokeiltava. Onneksi oli selkeät ohjeet, joita noudattamalla tämä onnistui. Toki välillä tuli lipsuttua ohjeista ja varmasti täysin niitä noudattamalla olisin saavuttanut sellaisen tuloksen, kuin olisin halunnut. Aluksi olin ehkä jopa pettynyt, mutta nyt useamman kerran vertailukuviani katsottua huomaan eron. Myös läheiseni, joille olen nämä kuvat näyttänyt ovat olleet sitä mieltä, että muutosta on tapahtunut ja parempaan suuntaan. :) Ja vielä tuosta puntarista sen verran, että alku- ja loppupainon erotus mulla oli vain -500g. Uskallan kuitenkin sanoa, että kuvat näyttävät siltä, että hieman enempi olisi lähtenyt. Tässä on syy, miksi ei kannata kauheasti vaakaan tuijottaa. Se vain masentaa ja aiheuttaa turhaa stressiä, kun luulee ettei kehitystä ole tapahtunut juuri ollenkaa.


Täytyihän se nyt edes jonkinlainen vertailukuva julkaista, vaikkakin vanhoja kuvia ovat molemmat, eikä liity tähän projektiin milläänlailla. Lisäsin instagramiin samaisen kuvan ja sainkin heti kommentin, että "Onko väärin jos ei huomaa eroa?". Aluksi mua alkoi suututtamaan, että miksi edes lisäsin tällaisen kuvan, kun ei kerta eroa huomaa. Mutta hetken mietittyäni ajattelin, että eiköhän pääasia ole kuitenkin se, että omasta mielestäni on kehitystä tapahtunut ja siltä myös tuntuukin. Toki voin olla täysin myös sokeutunut ja silmäni vääristävät koko kuvat. :D No ainakin saan ihmiset nauramaan itseni kustannuksella, ei haittaa mua. :D

Olen siis ollut kokonaisuutena tähän Bikini Challengeen todella tyytyväinen. Nyt mulla on monipuoliset ja hyvät ohjeet takataskussa ja niitä aion myös hyödyntää. Alustavasti olen ajatellut, että jossakin vaiheessa ensi kevättä teen tämän uudestaan. Enää ei tarvitse maksaa valmennusta uudestaan, vaan nyt sen voi tehdä omin avuin. Toki vertaistukea ei enää ole samalla tavalla kuin nyt, mutta onneksi on edes Pasi ja Henna, jotka sit tsemppaa. :D Nyt syödään hieman vapaammin siihen asti, mutta salilla käydään ja lihasta hankitaan. :D Ja jos vaikka vähän lenkkeilisikin... :P

Viikonloppuna järjestettiin Lahdessa Nordic Fitness Expo 2014 kisat. Alunperin mun oli tarkoitus lähteä mukaan poikaystäväni ja hänen kaverinsa kanssa. Sitten selviskin, että samana lauantaina viime kesän työnantajani järjestäisi illanviettoa hänen kotonaan. Olimme puhuneet tästä jo kesällä ja odotin iltaa kovasti, joten tällä kertaa voiton vei tuo sauna- ja paljuiluilta. Onneksi menin, sillä pöydän antimet olivat mitä parhaimmat (niin kuin osasi odottaakin), seura oli hyvää ja ilta meni liiankin nopeasti.

No, kyllähän mua harmitti sekin, että nuo kisat jäi väliin. Olen kuitenkin tuudittautunut sillä, että ehkä vielä joskus pääsen sinne mukaan. Onneksi Pasi toi mulle kuitenkin sieltä tulisiaisia (niin kuin ylhäällä olevasta kuvasta näkyy). Jeeeee, i'm happy!

Kuvassa oikealla tämän päivän saliselfie. :D Heräsin aikaisin aamulla salille tekemään jalkatreenin, jonka jälkeen menin hierojalle. Kyllä se vaan teki taas hyvää (lue: sai puristaa käsiä nyrkkiin, kun ritisi ja ratisi). :D


Loppuun vielä kaikille tsemppipeukku jokaiseen päivään! :)

Mitä ihmiset ajattelevat sinusta, ei ole tärkeää.
Se, mitä ajattelet itsestäsi on paljon tärkeämpää.

2 kommenttia:

  1. Siis miten tosta ennen-jälkeen kuvasta EI VOI huomata eroo? :D Livenä sen ainakin huomaa! :) Ja edelleenkin, noi sun reisilihakset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän sitä nyt kaikkea voi huomata... :D ;)

      Poista

Kiitos palautteestasi!