tiistai 28. lokakuuta 2014

näistä syntyy hyvä maanantaiOlen täysin yllättynyt, että kerrankin mulla on ollut hyvä maanantai. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, mutta silti yleistä maanantai-ärsytystä ei ole ilmennyt. Hyvä niin. Taas kun opiskelut ovat alkaneet on maanantaista tullut mun kauppapäivä. Koulun jälkeen lähdinkin minimaniin, kun oli taas mahdollisuus lähteä hieman pidemmälle, sillä tällä viikolla tulin autolla Seinäjoelle. Ostin jälleen koko viikon ruokatavarat ja tästä tavasta en enää helpolla luovu. Näin kun asuu viikot yksin niin on helppo arvioida, että kuinka paljon tarvitsee ruokaa viikoksi ja turhat ostokset jää tekemättä (yleensä). Taas tietää, että kaupassa ei tarvitse käydä enää muina päivinä, vaan voi keskittyä kouluun, treenaamiseen ja löhöilyyn. Kannattaa testata tätä tapaa! :)
Kaupassa pyöriessä muistin yhtäkkiä, että iskä laittoi mulle yksi viikonloppu perunoita matkaan mukaan ja halusin tehdä niistä jotakin. Perunaa tulee syötyä todella harvoin viikolla, joten nyt oli korkea aika. Päätin siis tehdä uunissa lohkoperunoita. Maustoin ne oliiviöljyllä, merisuolalla, mustapippurilla, valkopippurilla, paprikajauheella ja kurkumalla. Kaveriksi uuniin heitin bbq-hornetteja ja lisukkeeksi väsäsin perus kurkku-tomaattisalaatin raejuustolla. Ihme kyllä perunoiden maustaminen onnistui summamutikassa, joskus niinkin. :)Treenaamisesta pidin lähes kahden viikon tauon oman laiskuuden ja kipeilyn vuoksi. Viime viikolla alkoi jo innostus nousemaan pilviin, joten tällä viikolla täytyi tehdä taas kalenterissa tilaa salitreeneille. Tänään oli luvassa jalkatreeni Hennan kanssa ja kyllähän se rauta taas painoi. Kyllä se taas tästä. ;) Salin jälkeen laitoin muutaman kynttilän palamaan ja katselin koneelta salkkarit, uuden päivän ja iholla.
Samalla katsoessani tämän päivän tv-sarjoja neuloin villasukkaa poikaystävälleni joululahjaksi. Hän tosiaan tietää tämän mun toisen sukan neulomisyrityksen, joten uskallan tästä kertoa. Eikös Pasi olekin jo hyvällä mallilla? ;)

Ihana rauhallinen maanantai-ilta ja mikä parasta, niin huomenna vapaapäivä. Nyt unten maille, hyvää yötä teille ihanat! :>

2 kommenttia:

  1. Pitäs ainakin tulla hyvä ja lämpönen sukka kun VAAN 2 vuotta kestäny tehä :D

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!