maanantai 17. marraskuuta 2014

huono vai hyvä päivä? hyvä!

Heippa! Tulinkin vasta tänään Seinäjoelle, sillä koulu alkoi 12:15 ja koulupäivä kesti huimat kaksi tuntia. Tämä viikko on muutenkin lukkarien osalta todella kevyt, mutta kyllähän hommia riittäisi (jos vain alottaisi ajoissa, eikä jättäisi tuleville viikoille). Seuraavat viikot ennen joulua ovatkin melko raskaita, sillä tenttejä ja tehtävien palautuksia on edessä aivan tarpeeksi. Nyt vain yritetään kunnialla saada syyslukukausi kasaan, jotta voi hyvillä mielin siirtyä joululomalle ja aloittaa kevätlukukauden. Kylläpäs aika meneekin nopeasti!

Tänään teinkin lihapullia ja kaveriksi perunaa sekä salaattia. Tulee aina niin hyvä mieli, kun saa edes jotakin kokattua ja siis usein kyllä syönkin ihan omatekemää ruokaa. :)

 
   
Tänään oli jälleen salipäivä ja arvatkaapa vain kumpi kuvista on tämänpäiväinen?
No, alempihan se on, sillä onhan tänään maanantai! :D Nyt kun mietin, niin mulla on ollut ihan kiva päivä. Salille ei olisi kiinnostanut mennä, mutta treenin jälkeen fiilis oli huippu! Vaikkakin oli melko läpsyttely-treeni, mutta tuli mentyä ja tehtyä. Välillä treeni-into huitelee pilvissä niinkuin yläkuvan poseerauksista saattaa huomata, mutta myös näitä huonompia päiviä mahtuu mukaan.

Toinen ärsytyksen aihe tässä päivässä oli se, että salille mentäessä huomasin mun pyörän eturenkaan olevan melkein kokonaan tyhjä. No mä poljin salille ja siellä huomasin, että nyt kyllä vuotaa ilmat ja pahasti. Treenin jälkeen katsoin uudestaan ja kumihan lähti melkein kokonaan irti. No, saanpahan hyvällä omallatunnolla mennä autolla kouluun. :D

Mutta kaikesta huolimatta oli sellainen hyvä fiilis koko päivän. Tämän päivän kruunasi ihanat keskustelut rakkaan ystävän kanssa! Olen niin onnellinen nainen, kun omistan sellaisen ystävän...niitä ei kasva joka oksalla, eikä edes joka puussa! :) Tällainen kommentti ei voi muuta kuin hymyilyttää ja tuoda hyvän mielen: "ja voi kuinka aina piristää kun lukee vaan näitä viestejä ja korvissaan kuulee sun ihanan naurus! hih ! :) Ihanaa Jenni tekee ihan mieli sullekin sanoa että puspus! :D "

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!