keskiviikko 5. marraskuuta 2014

kuntosalia ja kakkua


Hei kaikki rakkaat lukijani siellä ruudun toisella puolella! :) Mulla on nyt niin hyvä fiilis, sillä mulla alkoi jo tänään viikonloppu, jeah! Huomenna olisi ollut vain mainos- ja korutekstausta (mutta harjoittelen kotona) ja perjantai täysin vapaa. Suurin osa Seinäjoen ammattikorkeakoululaisista osallistuu Triangeli-risteilylle (johon myös naapurikaupunkien amk-laisia osallistuu), joten siksi tunteja ei ole enää tällä viikolla. Itse en lähtenyt tuonne risteilylle, joten ihana pidempi vapaa! Tänään tulinkin kotiin Juupajoelle ja matkustamista hieman hidasti ihana vr, vaikka eihän ne nyt näille keleille ja ratavaurioille mitään voi. Juna oli noin 40 min. myöhässä aikataulusta ja Haapamäellä vaihtojuna ei odottanut, vaan meidät vietiin taksilla perille. Nyt turvallisesti kotona. :)

 


Tänään haettiin Hennan kanssa postista paketti, jossa oli meille molemmille pinkit Better Bodiesin 3/4 treenipökät sekä mulle saman merkin valkoinen toppi. Tilasimme vaatteet Fit4you.fi:stä ja tietysti alekorista. ;) Aikas pirtsakat housut!
 

 Maanantaista on tainnut muotoutua mun ja Hennan jalkapäivä salilla. Niin meinaan oli myös tällä viikolla ja täytyy kyllä sanoa, että hyvä treeni olikin: painoja lisäiltiin ja tahti oli hyvä. Hyvä me!Viime viikolla postiluukusta tipahti MeNaiset Sport -lehti. En ehtinyt sitä lukea silloin, joten tein sen vasta tällä viikolla. Bongasinkin sieltä ylläolevassa kuvassa näkyvän laatikon, johon sai kirjoittaa oman voimalauseensa ja julkaista instagramissa. Mun voimalauseeni on siis: lopussa kiitos seisoo! Jalkatreenin jälkeen nämä sanat vain pulpahtivat suustani! Tämä lausahdus täytyy muistaa nykyään aina, kun meinaa ote lipsua.


Viime viikolla käväisin Lidlistä hakemassa hieman rahkaa ja muutaman protskupatukan. On muuten hyviä nuo Lidlin omat Sportyfeel -merkkiset patukat tai ainakin nuo maut. Ja ravintoarvot ovat melko keskivertaisia muihin protskupatukkoihin verrattuna, oikeastaan monia paremmat. Kannattaa maistaa, jos tällaisia harrastaa. Noniiin, jotta tämä ei nyt kävisi liian terveelliseksi, niin tunnustettakoon. Kävimme tänään koulun jälkeen Coffee housessa kakkukahvilla. Alunperin oli tarkoitus mennä Ilmajoelle Mallan Makeat sisustus- ja herkkupuotiin, mutta onneksi Henna tajusi katsoa aukioloajat ja sehän oli kiinni. Kakkuhimo oli silti molemmilla niin kova, että täytyi sitten tyytyä keskustan antimiin. :) Kyllä taas oli muutenkin sellainen päivä, että oikein tehokaksikko liikenteessä! No, ehkä tuo läikkynyt kahvi kertoo jo jotakin... :D

Toivottavasti piditte postauksesta, vaikka olikin melkoinen sillisalaatti. :)

4 kommenttia:

 1. Minkä hintasia noi Lidlin protskupatukat on? :)

  VastaaPoista
 2. Anna mulle osa tosta sun energiasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule Riikka! :D Mä en kyllä koe itseäni kovinkaan usein energiseksi...varsinkaan nyt syksyiksin.. :D Tänne vain aina kirjoitan niistä päivistä, kun mulle jotakin tapahtuu ja niistä kerroista, kun oon jotakin jaksanut tehä! :D

   Poista

Kiitos palautteestasi!