sunnuntai 16. marraskuuta 2014

tädin hellässä huomassa

Tähän alkuun laitan pari kuvaa viime lauantaisista lasten synttäreistä, joissa juhlimme 2- ja 4-vuotiasta ilopilleriä. Tämännäköisenä itse lähdin matkaan:


Akseli 4v ja hänen bestiksensä.
 
 Paljon ihania tarjottavia.

Sekä upea muumikakku!

Tänä perjantaina nämä samaiset ihanat ilopillerit tulivat mammalaan yökyläilemään. Lauantaina mamma lähti Tampereelle käsityömessuille, joten hoitovastuu siirtyikin tädille eli mulle. Aamusta leikimme autoilla, legoilla, nukella ja piirtelimme.

Aamupäivästä lähdimme Alman kanssa käymään koulun leikkikentällä ulkoilemassa. Ja kyllähän siinä hiki tuli ylämäkeä mentäessä tuplarattailla. :)

 
Puistossa oli kiva touhuta, vaikka hieman riitaa tulikin vauvakeinusta. Molempien oli aivan pakko päästä keinuun aina silloin, kun toinen oli siinä. Akseli ymmärsi kuitenkin heti, että vuoretellen keinutaan, mutta Helmi osoitti mieltään aina kun veikka keinu. :D Lähdimme puistosta, kun Helmi ilmoitti haluavansa nukkumaan. Hän nukahtikin vaunuihin päikkäreille ja menimme A:n kanssa syömään. H ei nukkunut kuin alle tunnin, joten söimme siinä sitten yhdessä loppujen lopuksi.

Taas leikimme, piirtelimme ja rakensimme majan. Kävimme myös naapurissa siskollamme glögillä ja piparilla sekä leikkimässä A: ja H:n serkkujen kanssa. Sitten tulimme takaisin mammalaan ja kokosin lapsille välipalaksi lautasen, jossa oli kurkkua, tomaattia, viinirypäleitä ja banaania. A ihmetteli, että "Jenni mikä tämä oikein on?" Mua nauratti... :D Pian murusten äiti tulikin jo hakemaan lapsia.

Päivä meni kyllä nopeasti ja lapset olivat niin iloisella tuulella. Vaatiihan se aina täyttä keskittymistä, kun on toisen lapset omalla vastuulla. Eli koko ajan saa olla silmät selässä ja välillä ties missä. :D Mutta ihania tädin mussukoita ovat! :)

1 kommentti:

Kiitos palautteestasi!