lauantai 15. marraskuuta 2014

torstain teatterielämys


Torstaina käytiin Hennan kanssa Seinäjoen kaupunginteatterissa katsomassa Romeo ja Julia -esitys. Henna oli saanut sellaisen kupongin, jolla pääsi kaksi yhden hinnalla, joten päätettiin hyödyntää tilaisuus. Muuten nuo teatterilippujen hinnat ovat melko suolaisia, joten nyt maksoi siis vain 12€ kipale.

Me molemmat tykkäsimme teatteripätkästä ja mielenkiinto pysyi koko ajan yllä sitä katsellessa. Olihan se tehty melko moderniksi ja hieman mietitytti, että mitäköhän ne 70v katselijat ajattelivat. :)

Klassikko mopoautossa
Suuria tunteita. Raikkaasti ja rohkeasti.

"Romeo ja Julia on näytelmäkirjallisuuden suurin rakkaustarina ja yksi maailman esitetyimmistä näytelmistä. Sukujensa riidoista huolimatta kohtalo liittää kaksi nuorta yhteen ja saa heidät uhmaamaan perheitään ja yleistä järjestystä. Voittaako nuorten rakkaus vanhempien vihan ja mikä on vihan hinta?

Tänä vuonna on kulunut 450 vuotta Shakespearen syntymästä. On siis juhlavuosi! Uusi, raikas ja rohkea näyttämösovitus etsii Romeota, Juliaa ja heidän vanhempiaan omasta ajastamme ja ympäristöstämme. Ensirakkaus ja elämän salaisuudet avautuvat tänään lopulta samanlaisena kuin vuosisatoja sitten, eivätkä vanhemmat vieläkään tiedä, mitä heidän nuorensa tekevät."

Torstai-illan asu näytti siis tältä. Pitihän sitä nyt hieman panostaa, kun lährettiin sivistymään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!