keskiviikko 10. joulukuuta 2014

kiirettä pitää

Viimeiset viikot ennen joulua on ollut ja tulee olemaan melko kiireisiä. Tenttejä ja palautettavia tehtäviä on aivan riittävästi, joten tietääpä mitä tekee vapaa-aikana (jos olis fiksu)! Viime viikolla olin myös koulusta Helsingissä neljä päivää pienen ryhmän kanssa. Osallistuimme nimittäin Studia-messuille, jossa esittelimme SeAMK:a. Oli kyllä mukava ja opettavainen reissu ja taas olen yhtä kokemusta rikkaampi! :) Tällaiset ekstrahommat ei kyllä helpota kiireen keskellä, mutta toisaalta ovat mukavaa vaihtelua ja niistä oppii aina jotakin uutta.

Vielä on koulua viikko jäljellä ja stressi vain lisääntyy päivä päivältä. Eilen oli taloushallinnon tentti, joka meni suht.koht hyvin, mutta mulla on siitä tietty tavoite, joten saapa nähdä uusinko. :D Tänään on luvassa markkinointikuvaukset, joihin meitä pyydettiin messuilla. Joten saa nähdä ilmestyykö oma pärstä koulun nettisivuille, hakijan oppaisiin yms. vai pistetäänkö suoraan roskakori -kansioon. :D Vielä olisi kolme tenttiä edessä ja ainakin kolme isompaa palautettavaa tehtävää. Joululomalla lupaan levätä ja nauttia, joten nyt pinnistin todenteolla viimeiset päivät! :)

Eilen mua oli ovella vastassa tällainen jouluinen paketti, enkä osannut yhtään arvata keltä mahtoi olla. Innoissani rupesin avaamaan pakettia...

...ja tsadaaa!
Paketista paljastui suklaata ja joulukortti vuokranantajiltani. Tällaiset piristävät kummasti päivää! :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä viimesiin koulujuttuihin tänä vuonna! Olipas kiva yllätys vuokranantajalta!

    VastaaPoista
  2. vau mikä ihana vuokranantaja!!!!

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!