keskiviikko 10. joulukuuta 2014

lumene -40%

Perjantaina lähtiessäni kotiin maalle käväisin Seinäjoen Minimanin kosmetiikkaosastolla. Muistin yhtäkkiä kaikkien Lumene-tuotteiden olevan -40% norm.hinnoista, joten päätin mennä katsastaan. Mukaani lähti nämä tuotteet (kuvateksteissä olevat hinnat on jo alennettu):

 
Gel effect kynsilakat
vasen: sävy 5, Before Dark - Talvitaivas
oikea: sävy 15, Fruit Garden - Hedelmätarha 
 2,75 €/kpl

Raspberry Miracle huulipuna
sävy 12, Fall in Red - Tulinen ruska
6,30 €

 Wild rose huultenrajauskynät
alempi: sävy 14, Red Sky - Punainen taivas
ylempi: sävy 13, Rose Play - Roosan leikki
4,65 €/kpl

Tässä näkyvät sävyt melko aidon värisinä (ei aivan noin kirkkaita).
  
Tämän meikkivoiteen ostin tällä viikolla, sillä se oli alennuksessa myös ja olen halunnut jo pidemmän aikaa kokeilla kyseistä tuotetta. Meikkivoiteen valitseminen on aina yhtä tuskaista ja usein lähden kaupasta kädet tyhjinä tai tuskaisena jonkin putelin kanssa. Talvella mun iho on niin vaalea, joten päätin kerrankin ottaa vaaleimman sävyn. Heti kotiin päästyäni aloin katumaan, että miksi otin näin vaalean. Ajattelin kuitenkin käyttää edellisen loppuun ja vasta sitten testata kyseistä meikkivoidetta ja ostaa uuden, jos ei lopulta miellytä.

L'Oréal Paris True Match Super-Blendable
sävy N1 Ivoire/Ivory
13,50 €

Mä en ennen ostanut juuri koskaan uusia meikkejä, vaan käytin mitä kaapista löytyi. Nykyään ostelen vähän useammin, mutta silti melko harvoin viitsin panostaa. Nyt on taas vaan sellainen kausi, että meikkaus kiinnostaa enempi, ja siksi innostuu ostamaan. Mutta eiköhän tässä ole hetkeksi taas ostettu... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!