torstai 12. helmikuuta 2015

GNLD

Moikka! Kirjoittelin jossakin vaiheessa tänne blogin puolelle, että uudet tuulet puhaltavat. Niin on, nimittäin aloitin GNLD:n distributorina hetki sitten. Mikä ihme tämä sitten on?

GNLD on jo yli 50 vuotta antanut ihmisille mahdollisuuden ottaa vastuun fyysisestä ja taloudellisesta hyvinvoinnistaan. Koska GNLD toimii ympäri maailmaa, se tarjoaa todella maailmanlaajuisen liiketoimintamahdollisuuden. "GNLD:n ero" on tuonut paremman elämän tuhansille ihmisille tuotteilla, jotka perustuvat luontoon ja joita tukee tiede.

GNLD:llä on kolme eri tuoteperhettä:
- Neolife (ravintolisät, painonhallinta)
- Nutriance (ihon- ja hiustenhoito)
- Golden (puhdistustuotteet)


Itselläni on käytössä tällä hetkellä päivittäin otettavat ravintolisät Omega-3, E- ja C-vitamiinit. Olen käyttänyt näitä tuotteita vasta viikon, joten vielä ainakin pari viikkoa täytyy odottaa, jotta voin kertoa kokemuksistani. Olen aina silloin tällöin syönyt jotakin ravintolisiä, mutta nyt ajattelin oikeasti kokeilla päivittäin pidemmän ajan ja katsoa onko näistä hyvinvointiini apua. Ensisijaisesti haen apua yleiseen jaksamiseeni sekä puuttuvien aineiden saantiin ja ihon hyvinvointiin.


Lisäksi minulla on käytössä nämä kaksi ihonhoitotuotetta; puhdistusmaito ja kosteusvoide. Minulla on ollut pitkään huono iho, joten haluan nähdä onko näistä yhdessä E-vitamiinin kanssa minulle apua.

Kannattaa tutustua verkkosivuihin http://gnld.fi/fi-fi/home/ jos yhtään kiinnostaa tämä aihe. Sieltä näät kaikki tuotteet ja esimerkiksi tarkat tuotetiedot ravintolisistä. GNLD:ltä voit siis tilata turvallisia ja laadukkaita tuotteita omaan käyttöösi tai vaikkapa alkaa kehittää omaa liiketoimintaa.

Kysymyksiä saa heitellä ilmoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!