torstai 26. helmikuuta 2015

hiihtoloman kuulumisia

Moikka! Mites teillä on hiihtoloma sujunut, jos sellaista vietätte tällä hetkellä? Täällä on aivan hyvin ja saanut akkuja ladattua! Täytyy silti myöntää, että tekemättömät hommat stressaa ja paljon...kyllä se vain on niin ettei hiihtolomalla kuuluisi olla deadlineja. Tänään on silti pakko alottaa yksi viestinnän homma, vaikka kiinnostus olisikin pitkälti miinuksen puolella.

Mutta nyt iloisempiin tunnelmiin. Olen saanut viettää lomaa Pasin kanssa, mikä on ollut aivan huippua. Tiistaina hypättiin porukoiden auton takapenkille kohti tuuria ja siellä menikin melkein koko päivä. Eilen mut haettiinkin katsomaan uutta varesta täysin yllättäen. Onneksi olin juuri ehtinyt käydä sentäs suihkussa, mutta muuten olin kuin puusta pudonnut. No ei kai sitä kukaan siellä salissa kattele onko räpsyttimet kunnossa, hiukset kiharrettu ja kynnet koristeltu. Tai no itseasiassa mulla oli kynnet kuosissa! :D Lauantaina ollaan kans menossa porukalla leffaan kattomaan luokkakokousta, joten varmasti naurua riittää. Lisäksi meen lauantaina GNLD:n "senior manager koulutukseen" kuuntelemaan hyviä vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen.

Maanantaina käytin myös Alman rokotuksessa, sillä edellinen oli jo ehtinyt vanhentua ja meille on tulossa myös silkkiterrien pentu, joten siksi on hyvä olla ne kunnossa. Alma on siis kultainennoutaja, aina niin leikkisä ja innokas sekä koirien että ihmisten kanssa. Kuitenkin pohjimmiltaan Alma on aikamoinen pelkuri joissakin tilanteissa. Taas tuli huomattua omat kasvatusmokansa, johin ei välttämättä enää pysty vaikuttamaan kauheasti. Nimittäin Alma pelkää autoon menemistä ja siellä olemista todella paljon. Takapenkille sen ehkä voisi saadakin hyppäämään, mutta sinne en sitä ota sotkemaan, joten ainoa vaihtoehto on nostaa se itse takakonttiin. No onneksi sen jaksaa nostaa, mutta kyllähän se olisi pennusta pitäen täytynyt opettaa sinne itse hyppäämään ja muutenkin totuttaan autoon. Sieltä sitten toiseen jännittävään paikkaan, nimittäin sinne eläinlääkäriin. Siellä Alma läähätti kieli sinisenä koko ajan, sillä toista pelotti niin paljon. Kyllä häntä heilui, kun eläinlääkäri jutteli ja rapsutteli, mutta olihan se nyt kamalan jännittävä paikka. :D


Ollaan myös kokkailtu ja käyty treenaamassa Pasin kanssa. Jätin kuitenkin eilen treenit välistä, sillä suunnittelin tekeväni koulutehtävää. Lopulta en edes alottanut sitä ja sen takia ärsytti todella paljon, kun en tehnytkään mitään järkevää sillä välin. Tänään jätän myös väliin, koska nyt on oikeastaan pakko aloittaa sen tehtävän tekeminen.

Viime viikolla myös sain ilouutisia, sillä olin työhaastattelussa ja vielä samana päivänä soitettiin ja kysyttiin, että otanko paikan vastaan. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, mitä vastaisin ja nyt on siis kesätöitä ja ehkä vähän enemmänkin tiedossa! Kerron sitten lisää, kun on nimet paperissa ja asiat selkiytyneet enemmän. :)

Hauskaa ja rentouttavaa loppulomaa kaikille! :>

2 kommenttia:

  1. Onnea kesätöistä, varmasti helpotti.:) Hiihtolomalla ei kyllä kuuluisi joutua miettimään mitään tehtäviä eikä mitään muuta kuin lomailua. Leppoisaa hiihtolomaa joka tapauksessa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kyllä helpotti! :) Ja nyt on loma ohi ja arki alkakoon.... :)

      Poista

Kiitos palautteestasi!