sunnuntai 15. helmikuuta 2015

ystävänpäivä

Ystävänpäivä alkoi sillä, että lähdettiin heti aamusta siskoni kanssa jumpalle. Hän on nyt aloittanut laihduttamaan ihan tietoisesti, joten liikunta on tullut kuvioihin sekä ruokavalio muuttunut. Hän sai ottaa kaverin ilmaiseksi mukaan jumppaan ystävänpäivän kunniaksi ja niimpä me lähdettiin VSPR-tunnille. Elikkäs vatsaa, selkää, pakaroita ja reisiä ja hiki tuli! Jumpan jälkeen siskoni vei mut vielä kahville lohileipien kera. Nams.

Posti toi mulle kirjekuoren, jossa oli ystävältäni Riikalta kortti ja aivan ihana jääkaappimagneetti. Kummasti piristi mieltä, kun tulin perjantaina koulusta kämpille ja siellä odotti tämä. :) Sain myös äidiltä uuden muumitalo -mukin ja siskoltani myös mukin ja ihanan peltirasia. :) Tuli hieman huono omatunto, sillä en saanut aikaiseksi lähettää kortin korttia, enkä myöskään lahjoja ostellut. Mutta ystävät ovat usein mielessä ja heistä välitän paljon. Tärkeintä tietenkin on se, että heillä on paikka sydämessäni!
Iltapäivällä menin vielä salille treenaamaan Pasin kanssa, elikkäs kaks treeniä tuli lauantaina tehtyä. Itse tein hauis-ojentajatreenin sekä putkirullailin jonkun verran. Lopuksi tein vielä poikien kanssa vatsatreeniä ja noin 300 toistoo taisin tehdä yhteensä. ;)
Ilta menikin vaan löhöillessä ja ylläripylläri olin nukahtanu leffan aikana. Alkuaikoina olin aina skarppina hereillä, mutta nykyään lähes poikkeuksetta nukahdan jossakin välissä ees hetkeksi! Ja voi kun on hehkeä kuva....mutta on se turvallinen paikka sulkea silmät. Täytyy myös sanoa, että kyllähän se tuo oma köriläs on se paras ystävä. :)

Vaikka oletkin kaukana, rakastan sinua.
Ikävöin ääntäsi, ikävöin nauruasi.
Haluaisin hypätä syliisi,
painaa huuleni huuliasi vasten,
olla kanssasi.
Vain kanssasi, oma rakkaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!