perjantai 17. huhtikuuta 2015

Jenni-täti paikalla


Tänään olin aamusta hierojalla, koska päätä on särkenyt nyt viikon verran. Varmasti johtuu osittain flunssasta, mutta myös niska-/hartiaseutu on ollut jumissa jonkin aikaa. Tänään on hieman päätä särkenyt koko päivän, sillä kallonpohjanhieronta varmasti laukasi jännitystä. Olen kuitenkin muistanut juoda vettä pitkin päivää Laura! ;) Oli mukava juttelutuokio samalla hierontapöydällä maatessa.

Myöhemmin päivällä kurvasin autolla Ylöjärvelle veljeni perheen luokse. En kuulemma saanut syödä kotona, sillä velipoika otti grillin talviunilta käyttöön.Grillimaisteri oli väsännyt nakkeja, kanaa, lohta, maissia, halloumia ja ranskiksia sekä lisukkeena vaimon tekemää salaattia, jossa kurkkua, tomaattia, tuoretta ananasta ja avokadoa ja raejuustoa. Veljeni muisti kehua itsevalmistamaa safkaansa ja näyttää maistuvan! :D No täytyy myöntää, että hyvää oli!


Nämä tädin murut olivat innokkaina vastassa, pirteinä ja touhua täynnä, niinkuin aina. Sovimme jo alkuviikosta, että tulisin lapsenlikaksi perjantai-iltana. Äiti ja isi nimittäin lähtivät viettämään laatuaikaa leffateatteriin. Me täällä leikittiin kolmistaan hetki, syötiin iltapalaa, pestiin hampaat ja mentiin lukemaan iltasatu. Isoveikka nukahti heti sadun jälkeen, mutta neiti höpötti päivän tapahtumia alasängyssään. Juttelutuokion ja unilaulujen jälkeen alkoi siskokin tuhisemaan. Nyt molemmat nukkuvat huoneessaan ja täti täällä kirjoittelee postausta.

Mulla onkin nyt hieman pidempi viikonloppu, sillä tämä perjantai ja myös maanantai ovat vapaita. Muutamia koulujuttuja ja tentteihin lukua olisi kuitenkin tiedossa, joten ainakin huomenna voisin yrittää niitä tehdä. Nautitaan silti viikonlopusta ja toivon itseni kohdalla, että tämä flunssa, päänsärky ja kevätväsymys loppuisi! :)

4 kommenttia:

  1. Jenni-täti hoitaa hommat;) Ihania kuvia rakkaista <3

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että muistit juoda vettä! ;) Maanantaillekin pääset vielä hierontaan, jos ehdit ja lihaskireys ei ole vielä lähtenyt kunnolla! :)

    VastaaPoista
  3. Unohtui vielä sanoa, että jos flunssa pahenee niin sitten ei kannata tulla hierontaa ennen kuin olo paranee :). Kivaa viikonloppua Jenni! :)

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!