tiistai 7. huhtikuuta 2015

"paalaajasta pankinjohtajaan"

Täällä odotetaan lämpimiä kelejä ja etenkin kesää innolla! :) Koulua ei ole enää paljoa jäljellä, sillä varsinaisesti se loppuu 22.5. ja toukokuussa koulu vähentyy muutenkin huomattavasti. Nyt on jokaiselle viikolle tästä eteenpäin, niin pitkälle kuin lukkareita on tehty, kaikenmaailman tenttejä ym. palautettavia koulujuttuja. Sen vuoksi odotan jo innolla lomaa, mutta samalla olen aivan täpinöissäni töiden alkamisesta.


Olen ollut nyt kahtena viime kesänä Kallenaution Kestikievarissa töissä ja viihtynyt siellä hyvin. Meillä on ollut kiva ja tiivis työporukka ja olen oppinut valtavasti ja saanut myös uuden ihanan ystävän. Kiitän Kallenaution porukkaa täydestä sydämestä!

Tänä vuonna halusin etsiä opiskeluitani tukevia töitä ja aloitin hakemisen heti alkuvuodesta. Oli selvää, että hain ensimmäisenä pankkiin, koska olen pienestä tytöstä lähtien haaveillut pankkitädin urasta. Ehdin hakea muutamaan paikkaan, kunnes pääsin haastatteluun ensimmäiseen hakemaani paikkaan. Melkein heti haastattelun jälkeen mulle soitettiin, että ottaisinko paikan vastaan. Ei tarvinnut miettiä kahta kertaa vastaustani ja myöntävähän se oli. Nyt on työsopparit allakirjoitettu naapuripaikkakunnan pankin kanssa ja työt aloitan toukokuussa aina niinä päivinä, kun opiskeluiltani ehdin. Teen siinä samalla myös 5 kk:n harjoittelun eli joulukuuhun asti saan siellä työskennellä. Nyt on oiva tilaisuus nähdä, onko tämä sitä, josta olen koko ikäni haaveillut. Olen myös innoissani siitä, että saan asua niin pitkään kotona vanhempien luona (mieli voi kesän mittaan muuttua) ja poikaystävän lähellä. :)

Nyt vain odotetaan kesää ja töitä! :) Onko siellä kellään samanlaisia fiiliksiä?

4 kommenttia:

 1. Onnea Jenni! :) Varmasti jännää päästä kokeilemaan sellaista työtä, josta on aina haaveillut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) No on todellakin, mutta tätä päivää on odotettu :) !

   Poista
 2. Onnea työpaikan johdosta! Menee kyllä tämä kevät niin vinhaa vauhtia että ei edes pysy mukana.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niin menee ja aina vuosi vuodelta aika menee vain nopeammin! :)

   Poista

Kiitos palautteestasi!