tiistai 5. toukokuuta 2015

vappuviikonloppu


Viime viikolla olin koulussa vaan maanantain ja tiistain ja lähdinkin heti tiistai-iltana ajeleen kotiinpäin viettämään vapaita. Keskiviikkona menin käymään veljen perheen luona, kun Janne pyysi seuraksi, kun vaimo oli viettämässä kavereiden kanssa iltaa. Hain lapset päiväkodista ja pian Jannekin tuli töistä ja lähettiin käymään ostamassa vappupallot ja -asut lapsille. Huvitti kulkea kaupoissa ja sai pelätä, ettei kukaan vaan luule meitä perheeksi!! :D Onneksi ollaan Jannen kanssa sen verran samannäköisiä, että tuskin monikaan niin luulisi, onneksi! :)

Torstaiksi olin varannut itselleni tukkalääkärin lempparikampaajalleni. Nyt oli tarkoitus saada hieman tasoitettua väriä, sillä mulla oli selvä raja hiuksissa; yläosa todella tumma ja latvaosa vaaleampi. Piti raitojen kautta ja tummentamalla alaosaa saada hiuksista yhtenäisemmät. Halusin vähän tällaiset rauhallisemmat hiukset, kun työtkin alkavat pian. 
Me vietettiin Pasin kanssa vappua kaksin rauhallisissa merkeissä ja oli ihana vain olla. Päivällä käytiin salilla treenaamassa ja illalla tehtiin tortilloita. Mikäs siinä ollessa ihanan ja turvallisen ihmisen lähellä, ilman huolia ja murheita. :)
Launtaina lähdin aikaisin aamulla takaisin Seinäjoelle. Oltiin Hennan kanssa ilmottauduttu jo aikoja sitten väriestejuoksuun Vaasaan. Meistä kumpikaan ei ole ennen ollut kyseisessä tapahtumassa, joten oli molemmille uusi kokemus. Matka oli siis noin 5 km, jonka varrella oli 10 erilaista estettä ja välillä väritykitystä. Osa esteistä oli hauskoja ja osa taas melko naurettavia, mutta hyvää ja hauskaa liikuntaa!


Illalla vielä kokkailtiin Hennan kanssa fetasalaattia ja makkaraa, jonka jälkeen lähdettiin käymään Seinäjoen yöelämässä. Ihan mukava päivä oli kaikenkaikkiaan!Sunnuntaina tein kunnon kauppareissun ja sen jälkeen vetäsin tunnin lenkin. Oli aivan älyttömän ihana ilma! :)


Tässä sitten tämän päivän lookkia. Koulupäivät käyvät todella vähiin, oikeastaan vain tenttejä ja palautettavia harjoituksia on enää jäljellä. Enää ei tarvitse kauaa stressata, paitsi pian alkaa töiden jännittäminen, sillä ensimmäinen työpäivä on ensi maanantaina. :)

Huomenna onkin vapaapäivä, joten silloin täytyy tehdä kouluhommia ja käyn myös kaverin kanssa kahveella. Mulla ei oo enää tässä kuussa salille avainta, joten kauhea paniikki päällä, että mitä sitä tekisi. Odotan jo viikonloppua! :)

1 kommentti:

  1. Arvasin että teet ajankuluksi postauksen:) Vai ollaan sitä oltu yöelämässä ja vielä ilman lupaa;)

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!