maanantai 28. syyskuuta 2015

baby shower

Lauantaina lähdettiin yhdessä Riikan kanssa Jyväskylään Saaran luo vauvakutsuille. En ole itse ikinä ennen ollut tällaisessa illanvietossa, mutta kivaa oli syödä ja höpötellä yhdessä ihanien koristeiden keskellä. Näitä kuvia katsoessa ei varmasti jää kenellekään epäselväksi kumpi siellä masussa asustelee...it's a girl!
Tässä meidän ihana mamma! :)

Saara oli laitattanu kaiken niin ihanasti, että oikein silmä lepäsi katsellessa ympärille. Tarjottavat olivat aivan superhyviä ja sai kyllä taltutettua makeanhimon! :) Kisasimme myös kahden joukkueen voimin leikkimielisen kisan, jossa oli kolme eri osiota. Saara oli keksinyt meille muutamia kysymyksiä etenkin omaan raskauteen liittyen, joihin arvailimme vastauksia. Toisella kieroksella yksi molemmista joukkueista selitti muille vauva-aiheisia sanoja (kuten vaippaihottuma, karsta, sinkkivoide yms) ja molemmat joukkueet ehtivät selittämään kaikki sanat alle minuutissa. Viimeisenä piti kummastakin joukkueesta kolmen ihmisen laittaa vaippa nukelle silmät sidottuna aikaa vastaan. Oli kyllä kiva peini ohjelmanumero. :) Lisäksi vielä kirjattiin lapulle ylös jokaiselta omat veikkaukset tulevan lapsen nimestä, syntymäpäivästä, -painosta ja -kellonajasta. Saa nähdä osuuko kenenkään arvaukset oikeaan. ;)


Loppuun vielä kuva mun ja Riikan antamasta lahjasta, vaippakakusta. Koottiin siis kaksista erikokoisista vaipoista kerroskakku tarjottimen päälle, jonka ympärille kiinnitettiin vähän vauvahärpäkkeitä ja lopuksi käärittiin sellofaaniin. Vähän kyllä jännitti kuinka onnistuu, mutta ihan hyvin saatiin pysymään kasassa! :)

1 kommentti:

Kiitos palautteestasi!