maanantai 21. syyskuuta 2015

pretty.fi tilaus

Tilasin viime viikon maanantaina pretty.fi verkkokaupasta muutamia tuotteita ja keskiviikkona tuli jo viesti, että pakettisi on noudettavissa. En ole koskaan aikaisemmin tilannut tältä sivustolta mitään, mutta useasti kyllä selannut valikoimia. Pretty.fi on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, josta löytyy tuotteita silmille, huulille, kasvoille, hiuksille, kynsille, vartalolle sekä erilaisia meikkisiveltimiä ja tarvikkeita. Hinnat ovat kohtuullisia, toimitusmaksu alk. 1,90€ ja näköjään toimitusaikakin nopea. Suosittelen käymään tsekkaamassa! :)contour brush, pointed foundation brush, detailer brush, buffing brush

Olen jo pitkään haaveillut täsä Real Techniques Core Collection meikkisivellinsetistä. Nyt vihdoin raaskin sen hankkia, vaikka eihän tällä ollut hintaa kuin 29,90€. Oon jo nyt ihastunut noihin, sillä ovat niin pehmosia ja mahtavan tuntuisia iholla!

Contour brush: Delicately applies highlighter to contour or create sheer, soft-focus finish.
Pointed foundation brush: Use with liquid foundation to build custom coverage.
Detailer brush: Precision cut to effortlessly conceal problem areas; or, use with lipstick for long-lasting shape and definition.
Buffing brush: Ideal for full coverage application of powder and mineral foundation.


Tämä Blush Professional 6 Contour / Blush Palette poskipuna- ja korostusväripaletti oli niin sanotusti heräteostos, jolla oli hintaa 15,99€. Pari kertaa olen jo käyttänyt ja en ole katunut tämän ostamista. Mielestäni ihan hyvä peruspaletti, mutta vielä haluan jonkun toisen korostus- ja varjostuspaletin, jossa on hieman eri sävyjä.Silmämeikkiin e.l.f. Essential Blending Eye Brush häivytyssivellin 4,49€. Vaikuttaa melko perus häivytyssiveltimeltä ja mulle aivan loistava, kun en mitään muuta tällaista omista.Viimeisenä e.l.f. Essential Shimmer Eyeliner Pencil Iconic Ivory silmänrajauskynä 4,49€. Ajattelin käyttää tätä kajaalia etenkin alaripsien vesirajassa tuomaan vähän valoa katseeseen.

Onko teillä jotakin näistä käytössä tällä hetkellä tai oletteko miettineet jonkun hankkimista? Mitäs tykkäätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!