sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Köpis 2015

Nyt tulee päivitystä, vaikkakin reissusta on jo muutama viikko aikaa. Nimittäin kävimme työporukan kanssa Kööpenhaminassa 27.-29.11. viikonoloppureissulla. Täytyy sanoa, että mukavalla porukalla on mukava matkustaa!


En ole ikinä ennen ollut edes lentokoneessa, joten se jännitti eniten koko matkassa. Hyvinhän se meni, mutta onneksi oli lyhyt lento. Ei kuitenkaan ollut mikään lemppari kulkuneuvo. :)


Ensimmäisenä iltana kävimme syömässä italialaisessa ravintolassa, jossa tarjoiltiin neljän ruokalajin illallinen. Täytyy kyllä myöntää, että olin todella positiivisesti yllättynyt ja ruoka maistui kaikille.


Perjantaina illalla osa porukasta lähti nukkumaan, osa viettämään iltaa yöelämään ja osa Tivolin joulumarkkinoille. Itse kuuluin viimeiseen ryhmään ja tässä kuvia upeasta Tivolista jouluvaloineen.
Lähes koko Tivolin kierrettyä ja glögit juotua lähdimme kävelemään hotellille ja nukkumaan.


Lauantaina menimme takaisin Tivoliin käymään kaikki yhteisesti, sillä yöllä ei ollut enää putiikit auki siellä. Hetken kierreltyä lähdimme Lauran kanssa kävelykadulle shoppailemaan, joka olikin aivan älyttömän pitkä.


Parin tunnin kiertelyn jälkeen lähdimme takaisin hotellille, joka näkyykin ylläolevassa kuvassa (korkea rakennus), valmistautumaan iltaa varten.


Ensiksi menimme kaikki yhdessä syömään hotellin alakerrassa olevaan japanilaiseen ravintolaan, jossa myös sai mahansa todella täyteen! Ja täytyy myös tästä sanoa sen verran, että muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ruoka oli hyvää. Oli myös siisti kokemus nähdä, kun kokki teki ruuan suoraan meidän nenän edessä.
Illallisen jälkeen hyppäsimme takseihin ja menimme kuuntelemaan kolmiosaisen oopperan. Olipahan tämäkin kokemus, johon ei olisi varmasti tullut itse mentyä ja pysyin jopa hereillä. ;)


Oopperan jälkeen HIEMAN vilustuneena taksijonossa seisomisesta pääsimme takaisin hotellille viettämään iltaa.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen lähdimmekin bussilla lentokentälle ja siitä alkoi kotimatka takaisin Suomeen. Todella mukava ja onnistunut reissu kaikinpuolin ja toi vähän vaihtelua arkeen. :)

Mukavaa joulun odotusta teille! :)

2 kommenttia:

  1. Köpis olis vielä näkemättä ja sinne pitäisi kyllä joskus päästä! :) Sun kuvien perusteella paikka näyttää kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkäsin!! Oli vaan vähän kurja ilma, kun sato niin paljon, mutta onneksi ei koko aikaa! :)

      Poista

Kiitos palautteestasi!