lauantai 16. tammikuuta 2016

Punaisempaa kevääseen


Kyllä, torstaina kävin kampaajalla ehostamaan tukkani uuteen kuosiin. Taas oli aika päästä, koska juurikasvu puski pahasti näkyviin ja edellinen väri muutenkin oli haalistunut jo aikalailla. Oikeastaan käyn vain kolme kertaa vuodessa kampaajalla, joten eiköhän se väri ehdi taas kulumaan ensi kerraksi. Laura kyllä sanoi, että tämä punainen pitäisi kestää hyvin (tai ainakin monella asiakkaalla kestänyt), mutta mun hiuslaatu on sellaista, että ei ole varmoja takuita pysyvyydestä. Kuulemma värit haalistuu aika nopeasti mun päästä, mutta en myöskään raaski olla koko ajan niitä värjäämässä.


Nyt värjättiin tyvi taas hieman tummemmalla punaisenruskealla ja latvaosa punaiseksi. Tai oikeastaan sekin oli punaisenruskea sävy, mutta näyttää aina vähän erilaiselta eri valossa. Lisäksi mun vaaleat raidat/osiot näkyvät edelleen hiuksissani niin, että niihin kohtiin ottaa väri aina hieman paremmin. Musta se tuo kivaa eloa hiuksiin. :)


Muutenkin oon nyt hieman piristynyt (ainakin ajoittain) ja saanut hoidettua hyvin asioita tässä "loman" aikana. Ensi viikolla menen näyttämään lääkärille kahta luomea mun selästä, jotka pitäisi mahdollisesti poistattaa. Sekin on ollut jo kauan mielessä, mutta en vain ole saanut aikaiseksi, ja kun on ollut töitä. Lisäksi varasin ajan Koskiklinikalle ihotautilääkärille, sillä naamani on taas todella huonossa kunnossa. Tai oikeestaan on ollut jo kauan, mutta nyt meni taas pahemmaksi. Välillä se aina helpottaa ja välillä taas pahenee. Ennen joulua oli aivan kauheassa kunnossa, koko naamaan sattui ja oli tulehtunut, mutta nyt taas siitä on vähän helpottanut. Haluan kuitenkin mennä näyttämään, koska on inhottavaa saada niistä muistoksi arpia naamaan ja selkään. No okei, niitä kyllä on jo tarpeeksi.

Mukavaa lauantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!