tiistai 16. helmikuuta 2016

Kuulumisia ja kokkausta

Moikka pitkästä aikaa! :) Arki on lähtenyt rullaamaan hyvällä vauhdilla täällä Seinäjoella. Kouluun palaaminen on ollut ihan mukavaa vaihtelua ja kontaktitunteja on huomattavasti vähemmän verrattuna esimerkiksi viime vuoteen. Puolestaan kotona pitäisi tehdä aika paljon erilaisia tehtäviä sekä yksinäisesti että ryhmän kanssa. Lisäksi mulla on opinnäytetyön aihe valmiina ja aiheanalyysin esittely on ensi viikon oppariseminaarissa, joten sitäkin pitäisi alkaa työstämään. Tässähän alkaa olla jo valmistuminen mielessä, mutta kevääksi en enää millään ehdi. Olen silti päättänyt, että valmistun ennen joulua, vaikka sillon tulisikin virallisesti se 3,5 vuotta täyteen. Eli hyvällä mallilla ollaan!


Viikonloput menee tosi nopeesti ja yleensä haluan täysin rentoutua silloin. Luultavasti täytyy alkaa myös viikonloppuisin tekemään koulujuttuja, jotta saa kevään ajoissa pulkkaan. Viime viikonloppuna käytiin katsomassa Deadpool, jota en meinannut aluksi edes lähteä tsekkaan. Täytyy sanoa, että onneksi menin...niin hyvällä huumorilla varustettu leffa. Oon myös huomannut, että tykkään aika monentyyppisistä leffoista, joten mähän oon huippu leffaseuraa (jos ei kuorsaaminen haittaa vai mitä muru?) :DD


Lauantaina kokkasin Pasille texmex-pitaleipiä, joiden ohjeen nappasin Kinuskikissan sivuilta. Tehdään oikeestaan aina yhdessä ruokaa, mutta nyt tein kaikki valmiiksi, kun toinen tuli salilta. Suosittelen testaamaan tätä reseptiä, sillä me ainakin molemmat tykättiin! Tuntuuhan se hyvältä, kun on kokannut toiselle ja saa kehuja ja kiitosta. Jokainen nainen tykkää siitä vai väittääkö joku jotain muuta?? ;)Mulla on huominen ja torstai vapaata koulusta, joten ne on pyhitetty koulutehtäville ja treenaamiselle. Täytyy myöntää, että olisi tehnyt mieli vain lähteä kotiin tänään ja skipata perjantain koulupäivä, mutta sillon on niin tärkeet tunnit, ettei kyennyt. Uskon myös saavani paremmin tehtyä koulujuttuja täällä, kun ei ole niin paljon ylimääräisiä aktiviteettejä.


Mukavaa viikkoa ja palataan!

1 kommentti:

Kiitos palautteestasi!