torstai 24. maaliskuuta 2016

Kevättä rinnassa

JEEEE! Nyt saa hurrata, nimittäin pääsiäisloma alkoi tänään. Tällä viikolla oli kaksi tenttiä ja kaksi oppituntia eli aikas helppo viikko. Tentitkin tuntui menevän suhteellisen hyvin siihen nähden, kuinka paljon tai siis vähän viitsin lukea. Tänään olin täällä kotikotonani puoli viiden maissa ja melkein heti suuntasin naapuriin siskolle vahtimaan kummipoitsuani. Vietin V:n kanssa illan leikkien ja herkutellen ja hieman myös tenttiin lukien. Kasin maissa pestiin hampaat ja mentiin yläkertaan lukemaan iltasatu. V halusi jäädä yksin nukkumaan ja menin itse alakertaan katsomaan Amerikan unelmavävyä. Pian muu sakki palasi kotiin jäähallilta ja V asteli rappusia alas kuullessaan veljien ja äidin äänen. Niimpä piti vielä äidin mennä peittelemään tuo ihanuus. :)


Tosiaan niin kuin sanoin aiemmin, että alotin hieman tenttiin lukua lapsenlikkana ollessani, niin kyllä ensi viikolla on taas tentti. Se on heti tiistaina ja aiheena rahoitusoikeus, jossa on osittain käyty läpi tuttuja asioita, joita on jo pankissa oppinut. Silti aihe on melko laaja ja sellainen, että asia pitää todella tietää, sillä laki on niin vahvasti mukana näissä jutuissa. Loppuviikon olenkin sitten töissä eli käyn tekemässä vain tentin ja sitten takaisin tänne maalle.


Luultavasti perjantaina meille on tulossa viettämään pääsiäistä mun molemmat veljet ja tietysti toisen veljen perhe kokonaisuudessaan. Äiti taitaa tehdä jotakin kunnon ruokaa silloin tai lauantaina ja ajattelin itse leipoa jotakin. Viikonlopuksi on myös luvattu kaunista ilmaa, joten saas nähdä joutuuko sitä lähteä johonkin ulos kuvailemaan. :)


Huomenna kuitenkin ajattelin tehdä vielä kouluhommia ja mennä treenaamaan Pasin kanssa, joten paras laittaa kone kiinni ja mennä pehkuihin. Adios!

Pakko vielä sanoa sen verran, että mulla on jostakin syystä aivan älyttömän onnellinen fiilis just nyt!

Ei tääl oo samanlaista komboo,
ei oo samanlaista juttuu niinku meil.
Toista olemassa ei oo.

1 kommentti:

  1. Ja mää kun ihmettelin, et mitä olit koko päivän tehny??? ;)

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!