maanantai 30. toukokuuta 2016

1. päivä tallinnassa

Tallinnan reissusta selvitty ja uusi viikko lähtenyt jo vauhdilla käyntiin. Matka onnistui kaikinpuolin todella hyvin, mutta jalat väsyivät ja unta riitti yli puolen päivän sunnuntaina. Perjantaina lähdimme aamulla kuudelta kohti Tamperetta ja sieltä sitten bussilla Helsinkiin satamaan. Aamukahvit juotiin laivassa ja kierreltiin putiikit sekä nautittiin auringosta laivan kannella.


Juotiin yhdessä Wayne's coffeen tuoremehut, jonka jälkeen äiti lähti käymään taksilla jossakin isossa käsityötarvikekaupassa ja minä jäin shoppailemaan Viru keskukseen.


Kun äiti tuli takaisin asioiltaan, niin lähdimme paikallisella bussilla käymään Kristine keskuksessa. Se oli sellainen iso kauppakeskus, jossa oli todella paljon liikkeitä, mutta ehkä enimmäkseen sellaisen kalliita merkkikauppoja. Kiertelimme kauppoja ja joimme aivan älyttömän hyvät smoothiet.


Parin tunnin kiertelyn jälkeen tulimme takaisin Kaubamajaan ja suuntasimme Foorumin Vapianoon syömään. Syötiin molemmat broilercurrypastat ja oli todella hyvää. Olisi tehnyt mieli maistaa vielä lasagnea tai risottoakin, mutta ei vain jaksettu, joten otettiin lopuksi vielä taivaalliset jälkkärit. Vähän oli myös koomisia tilanteita johtuen kommunikaatio-ongelmista, koska englanninkielentaitoni on melko heikkoa. Kaikesta kuitenkin selvittiin. :D


Syömisen jälkeen kävimme vielä kiertelemässä Rotemann Cityn läheisyydessä olevia nuorten vaateliikkeitä, kuten Stradivarius, Pull & Bear ja Bershka. Lisäksi kävimme Kalev-suklaan myymälässä.


Illalla kävimme vielä Viru keskuksen Kaubamajassa pyörimässä nopeasti vain, joten siinä ei paljoa ehtinyt tarkemmin tutkia, koska se oli todella iso. Sen jälkeen kävimme tekemässä keskuksen alakerran kaupassa ostokset iltaa varten ja suuntasimme hotellihuoneeseen suihkuun ja rentoutumaan seuraavaa päivää varten.


Huomenna sitten postausta lauantaipäivästä, hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!