tiistai 31. toukokuuta 2016

2. päivä tallinnassa

Hyvää huomenta! Aamulla herättiin kahdeksan maissa ja laitoimme itsemme kuntoon ja menimme aamupalalle. Sen jälkeen siivosimme huoneen ja veimme laukut hotellin alakertaan säilytykseen. Lähdimme kiertelemään vanhaa kaupunkia heti aamusta ja nautimme ihanasta auringon paisteesta.


Lähdimme myös käymään hieman pidemmälle vanhasta kaupungista etsimään jotakin käsityömyymälää. Löysimmekin sen, mutta se ei ollut vielä siinä vaiheessa auki, joten teimme vain ylimääräisen lenkin ja katselimme mitä muuta sielläpäin oli. 


Etsittiin pidemmän aikaa sellaista halpaa kauppaa nimeltä Adelli, josta olin lukenut eräästä blogista. Sieltä sai kuulemma 1-2 eurolla alusvaatteita, joten minua kiinnosti se. Lopulta sitten löydettiinkin liike, mutta aikamoinen pettymys se oli, koska eivät ne olleet kovin ihmeellisiä ja laatu vaikutti todella huonolta. Paljon niitä kyllä oli, mutta vain parit lähti matkaan. Vielä ennen laivan lähtöä kävimme tietenkin Merekeskuksessa, Sadamarketissa ja kolmannen kaupan nimeä en muista.


Laiva lähti 16:30 kohti Helsinkiä ja perillä kotona olimme vähän ennen yhtätoista. Mukava reissu oli mamman kanssa, mutta koko ajan johonkin suuntaan touhotimme. Muutamia tuliaisia toimme reissusta, koska olimmehan vallan yhden yön pois rakkaidemme luota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!