sunnuntai 22. toukokuuta 2016

uusia ostoksia


Heippa! Ajattelin pitkästä aikaa kuvata vähän uusia ostoksiani, koska viime kerrasta on niin kauan. Tajusin myös, että enhän mä ole edes ostanut mitään vaatteita pitkään aikaan, joten paha ollut kuvata. Ollaan käyty tässä lähiaikoina Tampereella ja Tuurissa shoppailemassa tai ei nyt varsinaisesti ehkä niin shoppailemassa, mutta kiertelemässä kuitenkin. Eilen kävin vielä Riikan kanssa Helsingissä, joten jotakin pientä on näiltä reissuilta tarttunut mukaan.

Tämän paidan äippä oli ostanut mulle jostakin, en enää edes muista. Oli onneksi sopiva ja tykkäsinkin varsinkin työpaidaksi tästä.
Näistä housuista ei saa hyvää käsitystä näiden kuvien perusteella, mutta tällaiset rennot "suorat housut" töihin. Tuurista ostin nämä Onlyn housut 26,95 €.Nämä revityt farkut myös tuurista, merkkiä Noisy may 39,95 €.


Pitkä Onlyn trikoomekko tuurista 16,95 €.Vapaa-ajankengät Intersportista Nike Kaishi N 69,90 € -10%.


Moomin shopista Håll Sverige Rent muumimuki 29,90 €.


Tällaisia ostoksia on tullut hankittua ja kaikkiin oon tyytyväinen, eikä mikään ole ollut ahaa-ostos. Täytyy vielä tähän loppuun hehkuttaa ennen kuin unohdan, että tällä plikalla loppui koulu! Ensi viikolla haen tavaroita Seinäjoelta ja sitten asunkin täällä maalla taas ja en edes tiedä mitä kesän jälkeen tapahtuu tai oikeastaan tämän vuoden jälkeen...eletään jännittäviä aikoja. Kesä menee siis töiden parissa ja sen lisäksi pitäisi jaksaa vääntää opinnäytetyötä, koska sen tekeminen on jäänyt kokonaan tältä keväältä. Mulla on muuten kaikki kurssit käytynä, paitsi yksi aika iso ja vaikea kurssi pitäisi suorittaa kesällä itsenäisesti. Vielä siis riittää tekemistä koulun kanssa, mutta eiköhän sitä valmistuta jo ennen kuin huomaakaan.

Palataan taas, mutta nyt täytyy valmistautua Suomen finaalipeliin ja käpertyä murun kainaloon herkkuja syömään. :) Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Erityisesti nuo farkut tosi hienot, kaikki kyllä kivoja :) tsemppiä koulun kanssa ja mukavaa kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja samoin sulle, mukavaa kesää! :>

      Poista

Kiitos palautteestasi!