maanantai 5. syyskuuta 2016

Fitnesstukun tilaus


Heippa! Tänään odotti postissa ihana Fitnesstukun paketti noutajaansa ja minähän noudin heti töistä päästyäni. Tein viime viikolla tukkuun tilauksen eli vähän alle viikko oli toimitusaika tällä kertaa. Käytän Ostohyvitys.fi -sivustoa nettishoppailussa eli kirjaudun Ostohyvityksen bonusway-sivulle ja katson löytyykö sieltä kyseistä verkkokauppaa, josta aion ostoksia tehdä. Tiedän jo entuudestaan, että Fitnesstukku löytyy valikoimasta, joten kaikki hyöty nettishoppailusta irti!

Ostohyvitys-sivusto toimii siis siten, että sen kautta mentäessä verkkokauppoihin saa kerrytettyä bonusta ostoksistaan. Minä siis olen tehnyt tunnukset sinne (ilmaista), jonka alla minulla on bonustili. Viime viikolla siis kirjauduin sivuilleni ja etsin Fitnesstukun listalta ja klikkasin itseni sinne, niin siten saan kerrytettyä ostoksistani bonusta! Täytyy vain muistaa aina mennä verkkokauppaan tämän sivuston kautta, mutta muuten niin helppoa ja yksinkertaista! Esimerkkinä Fitnesstukulta saa 5,50 % bonuksia ostoksista ja niitä voi sitten tilittää omalle pankkitililleen ja hyödyntää muissa ostoissa. Kätevää!

Fitnesstukku Hoodie 49,90 € / Fitnesstukku Tights 39,90 €

Fitnesstukku Gym bag 42,00 € 19,90 €


Star Nutrition Hers Shaker 300 ml ja Fitnesstukku Smartshake 800 ml ilmaiseksi


Huppari ja treenitrikoot tuntuivat tosi hyviltä päällä ja olivat myös sopivia. Huppari pääsee varmaan ihan jokapäiväiseen käyttöön ja housut treeneihin! Trikoissa oli tarpeeksi korkea vyötärö ja muutenkin tuntuivat todella hyviltä jalassa. Käytössähän sen vasta näkee, miten oikeasti toimivat. Mutta pakko sanoa jo nyt, että tuolla hinnalla ja ensimmäisellä kokeilulla pääsevät jatkoon!

Treenikassi oli myös pakko tilata huiman alennuksen ansiosta, eikä muuten ollut sekään huono valinta. Kassi on tarpeeksi iso omaan käyttöön ja sen saa sekä olalle että hartioille repuksi. Ulkoasukin on todella miellyttävä.

Shakerit tulivat siis kaupanpäällisinä, joten ei voi valittaa. Varmasti ainakin tuolla Smartshakella on käyttöä, koska mulla ei sellaista ole. Tosin tällä hetkellä en käytä lisäravinteita lainkaan, mutta kyllähän se juomapullostakin menee!

Postaus ei ole toteutettu yhteistyössä.

Mukavaa viikkoa lukijoilleni! :)  ♥jepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!