sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Yksi haave toteutunut

Moikka pitkästä pitkästä aikaa! Mulla on ollut kamala ikävä tätä blogia tai siis juuri tekstien ja kuvien jakamista omasta elämästä. Tämä kun on osittain mulle sellainen muistikirja, jota aina silloin tällöin selailen. Oikeastaan nyt en edes ole avannut tätä omaa sivustoani pitkään aikaan ja oli hauska huomata, että viime postaus oli syyskuulta ja oman kodin haaveilusta. Tässä on ollut niin kiirusta, että ei ole ehtinyt yhtään jakaa omaa elämää tänne, sillä nyt tuo haaveilu omasta kodista on muuttunut todeksi ja tälläkin hetkellä kirjoittelen tätä postausta tuon alla olevan kuvan oven takana!


Olen niin onnellinen tällä hetkellä. Kaikki asiat ovat vain loksahdelleet paikoilleen ja nyt on hyvä olla tässä. Joulukuussa meistä virallisesti tuli tämän rivitalokolmion omistajia ja siitä alkoi pienimuotoinen remontti ja nyt olemme asuneet tässä viikon verran. Teen myöhemmin postausta asunnosta ennen ja jälkeen, kunhan vielä asetumme paremmin ja kaikki huonekalut yms ovat kutakuinkin paikoillaan.
Tässä pari kuvaa meidän keittiöstä, johon ostin juuri eilen Vallilan kappaverhon ja hetki sitten Ikeasti orkidean tuomaan vähän väriä. Hirveä sisustusvimmahan tässä on ollut jo jonkin aikaa ja nyt sitä on päässyt toteuttamaan. Toki pikkuhiljaa, eikä kaikkea kerralla voikaan hankkia.


Eilen päätin ensimmäistä kertaa leipoa täällä uudessa kodissa. Ensiksi imuroin, silitin ja laitoin verhot ikkunaan, jonka jälkeen pistin mustikkapiirakan uuniin. Olin ostanut vaniljajäätelöä lisukkeeksi ja ajattelin, että syömme sitten Pasin kanssa, kun tulee kotiin. Ensimmäistä palaa leikatessa huomasimme, että koko piirakka oli aivan kärvähtänyt pohjasta ja maistuikin palaneelta. Vissiinkin täytyy vielä hieman opetella uunin käyttöä....ehkä ensi kerralla sitten. ;)Loppuvuosi 2016 oli melko kiireistä ja touhua riitti. Joulukin meni mukavasti ja rauhallisissa merkeissä. Sain olla läheisten kanssa viettämässä joulua ja aivan ihania lahjojakin sain. Välillä on siis ehtinyt myös rauhoittumaan kaiken kiireen keskellä. Katsotaan palaanko vielä viime vuoteen täällä blogin puolella vai jatketaan uuden vuoden jutuilla. Joka tapauksessa iso muutos elämässä on tapahtunut nyt tämän vuoden vaihteessa ja olen todella kiitollinen monesta asiasta!

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä tulevaan viikkoon! :)   ♥jepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!