keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Ihana aurinko

Tsau!


Tämä päivä on vietetty kotona tietokoneen ääressä ja koulujuttujen parissa. Pidän nyt loppuviikon lomapäiviä töistä, että saisin tehtyä opparia hyvin eteenpäin. Tänään oli taas vähän totuttelua, että mitäs mä oon jo kirjottanut ja tehnyt, joten huomenna ja perjantaina sitten kunnon puristukset työn kanssa! Mietin hieman, että menisinkö huomenna Tampereelle kirjastoon tekemään opparia, koska tarvisin vielä lisää lähteitä ja täällä meilläpäin ei ole mistään mahdollista saada sellaisia kirjoja, joita pystyisi käyttämään aineistona. Täytyy vielä miettä.Tuo ihana auringonpaiste sai mut lähtemään pihalle vähän kuvailemaan + piti saada myös työpaikan fb-sivuille, jokin maisemaotos. :)
Samalla reissulla kävin hakemassa Jotexilta tulleen paketin. Tilasin meille valkoisen päiväpeiton ja sitten toisen pöytälampun yöpöydälle. Meillä on tällä hetkellä ollut vain toisella puolella lamppu, jonka ostin Jotexilta muutama vuosi sitten. Nyt vihdoin sinne oli tullut lisää noita valkosia samanlaisia lamppuja ja se oli pakko saada.
Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä ja olette nauttineet tuosta auringosta. Nyt täytyy pistää kone kiinni ja lähteä salille, kun tuo ukko tuossa vieressä hoputtaa! Palataan taas   ♥jepa

1 kommentti:

Kiitos palautteestasi!