sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Meidän oma koti

Moikka ja mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! :) Tänään sain vihdoin aikaiseksi kuvata tätä meidän kotia, vaikkakin edelleen täällä on hieman keskeneräistä. Mutta ainahan jokaisessa kodissa on jotakin keskeneräistä ja laitettavaa. Meillä on rivitalosta päätyasunto 3h + keittiö + sauna kokonaista 70,5 m². 


Meillä on siis kaksi makuuhuonetta, toinen on meidän makkari ja toinen tietokone-/ leffahuone eli toisin sanoen Pasin valtakunta. Tietsikkahuone on tällä hetkellä eniten kesken, koska sinne täytyy varmaankin teettää hyllykkö leffoille, koska niitä on siis todella todella paljon, eikä mikään pieni ikean hyllykkö niille riitä. Muut huoneet ovat jo aikalailla valmiita tai no muutama matto vielä uupuu sekä keittiön tuolit odottavat edelleen entisöintiä. Lisäksi keittiöstä puuttuu vielä osittain yläkaappien alta valot, jonka jälkeen laitetaan vielä listat kaappien alle. Ennen muuttoahan me maalattiin täällä kaikki seinät uusiksi, Pasi tapetoi makkarista yhden seinän ja appiukko laittoi uudet laatat keittiön välitilaan. Mutta eiköhän mennä katsomaan kuvia!

Meidän makuuhuone ennen:Jälkeen:
Tietsikkahuone ennen:


Jälkeen:
Eteistilat nyt:


Wc, pesuhuone ja sauna nyt:Olohuone ennen:Jälkeen:
Ja tämä yksi linssilude täällä.... :D


Keittiö ennen:Jälkeen:
Ja tässä vielä kuvaa takapihalta:Tämä asunto on juuri kompaktin kokoinen ja hyvä meille. Toki ainahan sen tilan saa täytettyä, joten nyt tuntuu ettei pienemmässä voisikaan asua. Olemme kyllä viihtyneet hyvin ja yhdessäelo on ollut mukavaa. Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille! :)   ♥jepa

4 kommenttia:

 1. Moi! Kiva tuo uusi olohuoneen sohvapöytä:)Ihanaa, että viihdyt uudessa kodissa, mutta täällä sua kyllä ikävöidään....enää ei itketä joka päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että alkaa pikkuhiljaa helpottaa ;) täytyy varmaan tulla käymään joku päivä :D

   Poista
 2. Järkevää onkin sisustaa pikkuhiljaa, mieli ehtii muuttua moneen kertaan, kaunista ja kodikasta on teidän kodissa, onnea teidän kotiin ja elämään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ja eihän sitä aina voi pysyä maku täysin samanlaisena, joten sitten täytyy taas vähän uusia :) Kiitos paljon!

   Poista

Kiitos palautteestasi!