maanantai 24. huhtikuuta 2017

Keväisiä tuulahduksia

Moikka! Kyllä tänään tuli keväinen olo, kun kävelin töistä kotiin. Ihana auringonpaiste ja lämpö, joten ehkä se kesä sieltä tulee! :) Halusin vain tulla hieman päivittämään blogia, vaikka nyt ei kauheasti energiaa ja aihetta kirjoittamiseen olekaan. Mutta täällä ollaan elossa ja viikko taas vierähtänyt käyntiin! 

Tämä viikko on taas lyhyempi töiden suhteen, sillä torstain pidän lomapäivänä. Mulla kun on näitä lomapäiviä ehtinyt kertymään jonkin verran ja pitäisi ehtiä käyttämään niistä suurin osa elokuun loppuun mennessä. Voin kertoa, että tuntuu aivan uskomattoman epätodelliselta, kun saan pitää aivan oikeaa kesälomaa tänä vuonna! Kesät kun ovat menneet jo useamman vuoden töitä tehdessä, niin nyt saakin palkallisena lomailla. Osaakohan sitä edes?? Kesäkuussa pidän kaksi viikkoa lomaa ja elokuussa yhden, näin ainakin tällä hetkellä tarkoitus.


Ystäväni Riikka ja Saara olivat meillä yökylässä tässä lähes kuukausi takaperin. Ihanaa oli tyttöjä nähdä ja halusin vielä jakaa tännekin kuvan heidän tuomista tuliaisista. Pus, olette tärkeitä! :)


Pääsiäisenkin oli ja meni ja heitin vasta viikonloppuna kaikki ruohot, virpomisoksat ja pääsiäiskoristeet mäelle....niin ja nuo kipossa olevat suklaamunat ovat myös hävinneet vähin äänin parempiin suihin...Kyllä nuo pirteän väriset koristeet ovat vähän omaakin mielialaa kohentaneet, on sillä vain vaikutusta! :) Ensi viikonloppuna onkin sitten jo vappu...mihin tämä aika oikein menee?Meillä syödään pääasiassa pelkkää riisiä, makaronia, jauhelihaa ja kanaa eri comboina yhdisteltyinä salaatin ja raejuuston kera. Eli siis kaikista helpointa, nopeinta ja yksinkertasinta ilman mitään ylimääräistä rasvaa, kastiketta yms...voi kuulostaa tylsältä, mutta toimii. Välillä mä kyllä innostun tekemään jotakin muuta tai olla tekemättä yhtään mitään ja syön vaan, mitä huvittaa ja kaapista löytyy. Tänään oikein repäsin ja pistin kanakeiton tulille, oli muuten hyvää pitkästä aikaa, ehkä currya olisi voinut laittaa pikkasen vähemmän, mutta muuten. Illalla rakas yllätti mut ja teki aivan täydellisen jätskiannoksen, jossa oli kahta eri jäätelöä, eri suklaita rouhittuna, banaania ja vadelmia. Tie naisen sydämeen käy vatsan kautta, ainakin meillä! :)

Kohta täytyy kuitenkin mennä untenmaille, kunhan vain malttaisi. Hyvää yötä mussukat!   ♥jepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!