maanantai 26. kesäkuuta 2017

Valmistujaisjuhlat

Moikka kaikille! :)


Täällä juhlittiin eilen vielä viimeisen kerran valmistujaisjuhliani läheisten kanssa. Pidimme juhlat meillä kotona ja lopulta ihan hyvin mahduimme kaikki tänne asuntoomme, kun terassillakin pystyi välillä olemaan sateen hellittäessä. Meitä aikuisia oli 16 ja lapsia 6, eikä ihan kaikki ollut samaan aikaan täällä. Vieraat viihtyivät todella hyvin ja meidän mielestä ainakin oli leppoisa tunnelma. Nyt voi jättää opiskeluvuodet hyväksi muistoksi.
Äiti oli hankkinut meille kahvipöytään aivan ihanan kimpun, joka sopi täydellisesti värimaailmaan. Meidän kukka-Timo Lundin kukkakaupasta jälleen teki upean kimpun.


Tarjottavat riittivät hyvin, mutta onneksi ne kuitenkin maistuivat vieraille, eikä jäänyt kovinkaan paljoa ylimääräistä roskiin heitettäväksi. Äitini leipoi suolaisenpiirakan ja anoppini täytekakun ja loput tein sitten itse; voileipiä, mokkapaloja, rocky road mutakakku, mangojuustokakku ja korvapuusteja. Illemmalla oli vielä jätskiä tarjolla ja muita herkkuja myös. Tässä emännän roolissa on se hyvä, että ei tule syötyä niin paljon kaikkea, kun touhuaa samalla muutakin. Toki nyt tänään heti aamun aloitin kakkupalalla...Aina kaikissa juhlissa käy samalla tavalla, että aluksi ehdin/muistan kuvailla jonkin verran, mutta sitten se unohtuu täysin. Nyt kävi taas niin, joten kaikista vieraista ei kuvia saanut napattua.Ihania ja tarpellisia lahjojakin sain, joten niistä vielä kiitos kaikille! :) Kuvasta puuttuu ainakin kamerajalusta, jonka sain myös lahjaksi.

Kiitos kaikille juhlijoille, oli mukava päivä! :)   ♥jepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!