maanantai 3. heinäkuuta 2017

Uusi valloittava tuoksuni


Heippa! Tässä minun ihana uutukaistuoksuni, josta olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Olen tuoksutellut tätä jo useamman kerran eri kaupoissa, mutta en ole raaskinut ostaa. Hajuvesien ostaminen tuntuu niin turhalta tuhlaamiselta itseensä ja niitä on usein saanutkin lahjaksi. Nyt kuitenkin päätin satsata ja ostaa itselleni juuri sellaisen tuoksun, josta pidän!


Hajuvesi on Hugo Bossin The Scent. Tästä tuoksusta sanotaan näin:

"Tuoksu tihkuu eleganttia naisellisuutta, lämpöä ja viettelyä. Valloittava freesia, hunajalla kuorrutettu persikka sekä pehmeä kaakaopapu kietoutuvat yhteen unohtumattoman vietteleväksi tuoksuksi."


Ostin tämän Ideaparkin Kicksistä ja hintaa tuolla 30 ml putelilla oli 61,80e. Sain hinnasta pois -15%, kun liityin samalla Kicksin omaan klubiin. Kirpaisi maksaa, mutta onneksi hajuvedet kestävät pitkään. :) Usein en löydä sellaisia todella mieluisia hajuvesiä, joten siksi olen niin iloinen tästä yksilöstä. Ainoastaan monet Escadan hajuvesistä ovat myös mieleisiä, varsinkin ne kesäiset tuoksut ja niistä kahta minulla onkin ollut käytössä, mutta molemmat ovat loppuneet.


Mukavaa tulevaa viikkoa teille kaikille ihanille lukijoilleni! Meillä alkoi molemmilla tänään työt, joten arkeen on palattava, vaikka se kuinka kamalaa olisikin...Palataan jälleen!   ♥jepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!